☆本出しました
⇒https://amazon.co.jp/dp/4046050284/☆セカンドチャンネル⇒https://www.youtube.com/channel/UCEAvwlv0ZtJrSsgaA2CewOw
☆僕のお店かねこ道具店
⇒https://www.lp.kanekodouguten-store.com/
⇒https://twitter.com/Kneko__☆インスタグラム
⇒https://www.instagram.com/kimagure.cook/?hl=ja☆tiktok
⇒https://vt.tiktok.com/Rupt5R/■ファンレター・プレゼントの宛先はこちら
150-0011
東京都渋谷区東1-26-20
東京建物東渋谷ビル8F
「株式会社carry on きまぐれクック」宛
※冷蔵・冷凍が必要な、なま物の受付はできません。■お仕事のご依頼等
https://carry0n.co.jp/contact/corporation/Dear Oversea Viewers,
Thank you for watching my video everytime.
I would like you to know more about our Japanese seafood.
Because Japan is a country surrounded by the seas, various seafood gather here.
We will continue to add English subtitles from past videos time to time. It might take a while to complete all videos but please wait.
Again, thank for watching my Video and I really appriciate you!
(海外視聴者の皆様、いつも動画見てくれてありがとうございます!日本のシーフードの魅力をもっともっと知ってほしい。日本は海に囲まれた国。いろんなシーフードが集まります。
英語字幕を随時過去の動画からつけています。
少しペースは遅いですが、待っててください。
いつもありがとう!感謝します。)
タイトル | みそきん!? |
---|---|
動画リンク | https://www.youtube.com/watch?v=QxfDZ_KZNTg |
公開日時 | 2023-05-05 10:34:18 |
再生時間 | 00:00:38 |
動画作者 | きまぐれクックKimagure Cook |
タグ | 捌き方,料理,釣り,かねこ,さばき,さかな,きまぐれクック,SASHIMI,刺身,塩焼き,煮つけ,fishing,fish,Japanese food,fish cutting,asmr,recipe,seafood |
コメント