サチオがキブサチ定休日の3月21日にヒラめいて味を仕上げ、
3月21日に動画撮影して当日公開します!あるだけ限定は2022年3月22日から発売!! (と思う)
無くなり次第終了となります!
サチオtwitterをチェックしてくださいね!◆キブサチレギュラーメニュー紹介プレイリスト
https://youtube.com/playlist?list=PLlsc1D8XwNiaKosuGomHKkWhOTJD4FYac◆オススメ再生リスト:サチオ目線の料理
https://youtube.com/playlist?list=PLlsc1D8XwNiafb4xznLiJ_zVX0Sq8Xmi_[キブサチ 店舗ホームページ]
https://nbmd800.gorp.jp/[サチオTwitter]
https://twitter.com/kibun_de_SACHIO[サチオInstagram]
https://www.instagram.com/sacio370/[店舗住所]
〒444-0915 愛知県岡崎市日名南町17-7 レジャービル1F#キブサチ
#ラーメン
#岡崎━━━━━━━━━━━━━━━
多言語字幕対応
━━━━━━━━━━━━━━━
◆Supports multilingual subtitles
・English language
・Nederlandse ondertiteling
・Русские субтитры
・subtitle indonesia
・sous-titres français
・sous-titres espagnols
・sous-titres islandaisHi !! good mooooorning !!
Welcome to kibusatchannel!
This time I will show you all the ramen.
From the kitchen of a Japanese ramen restaurant “kibusachi”Make ramen by attaching gopro to the head of sachio
kibun.de..sachio our chinese restaurant was
first established in 2004
at okazaki , aichi ,
my name is Sachio Oota!! 49 years old!!
i’m from japan!!I have a Chinese restaurant in Japan.
Cooking with maximum heat.
everyday i say “more fire!!”Ramen (noodle) at lunch time.
Chinese food at dinner time.This time I will show you all how to make ramen.
Sachio will make it and show you everything!!
I will show you 30 years of cooking experience!
thank you!!!
タイトル | 【緊急公開】キブサチ繁忙期にサチオが生み出した傑作!限定・鶏白湯にぼ醤油軟骨ソーキのせ!すべて魅せます!【目線カメラ有り】 |
---|---|
動画リンク | https://www.youtube.com/watch?v=WQzWWcZ1k1Y |
公開日時 | 2022-03-21 20:30:12 |
再生時間 | 00:07:58 |
動画作者 | キブサッチャンネル[ラーメン・東海 愛知 岡崎] |
タグ | さちお,サチオ,さちおさん,岡崎,ラーメン,キブサチ,拉麺,らーめん,中華,きぶさち,限定ラーメン,限定,期間限定,チャーシュー,叉焼,ローストポーク,ポーク,炙り,味玉,煮卵,NOODLE,NOODLES,japanese noodle,japan,japanese,okazaki,ramen,ra-men,麺料理,麺,細麺,手もみ,スープ,玉ねぎ,トッピング,マシマシ,増し増し,ラーメン屋,ラーメン店,麺屋,レシピ,目線カメラ,chef,店主,ラーメン店主,限定メニュー,日本,全て,試食,レポート,食レポ,りょう,ボンサバドゥ,としみつ,東海オンエア,聖地,岡崎観光,さっちゃん,キブサチさちお,東海,オンエア,しお,しおらーめん,淡麗系,淡麗,あっさり,小麦,塩麺,カエシ,gopro,ラーメンスープ,実食,焼き豚,水菜,ゆで玉子,タマネギ,気分で,定番商品,定番,旨い,太田,幸男,貝柱,サチオさん,煮豚,aisa,asian,soup,ソーキ,軟骨,軟骨ソーキ,バラ肉,煮干し,にぼし,煮干,鶏白湯,パイタン,鶏パイタン,油,しょうゆ,醤油ラーメン,濃いめ,セリ,海苔,にぼ |
コメント